Recensies

Professionele live muziek

Met Jelle als pianist en zanger weet je zeker dat je voor iedereen iets leuks in huis haalt. Door zijn jarenlange ervaring weet hij als geen ander de juiste sfeer neer te zetten voor uw feest. Lees hier “een greep uit” de ervaringen van anderen tijdens diverse feesten.

Mark en Nathalie van der Poel
Jij hebt ons 12,5-jarig huwelijksfeest tot een onvergetelijke avond gemaakt!! Iedereen was erg enthousiast en je voelde de ‘vibe’ perfect aan. Ik heb maar van 1 ding spijt….en dat is dat we je maar voor 2 sets hadden geboekt!!

Nienke
Ongelofelijk veel dank voor je “superoptreden” op onze bruiloft! Mede dankzij jou zat de sfeer er goed in ’s avonds! Ik heb al mensen horen zeggen dat ze jou onthouden en bij gelegenheid willen boeken. Ook Cafe Stam vertelde dat ze jou het liefst elke vrijdag zou willen laten optreden!

Marcel Kalter
Ik was gisterenavond in Kampen de bezoeker van het bruiloftsfeest en heb heerlijk met je gezongen. Ik vind dat je het geweldig hebt gedaan. Echt helemaal top! Moet een heerlijk gevoel zijn om zo piano te kunnen spelen. Bedankt dat ik als zanger mocht fungeren. Ga zo door.

Frank 
Nou het was een heel leuk feestje. Ik kreeg van iedereen zoveel complimenten en ik weet zeker dat je goede reclame voor jezelf hebt gemaakt. Daar zal nog wel iets uit gaan rollen denk ik. Bedankt en tot de volgende keer!

En nog veel meer!

Marten 
Het was super! We hebben genoten van je aanwezigheid. Graag spreek ik nogmaals mijn/onze dank uit daarvoor!

Brannie en Arie 
Bedankt voor het spelen op onze bruiloft, het was super! En waarschijnlijk tot de volgende bruiloft!

Edwin en Marijke 
Namens ons nog bedankt voor het spelen, het was goed in elkaar gezet en de mensen hebben ervan genoten.

Herwin en Lisette 
We zijn nog volop aan het nagenieten van de mooie dag, die jij onder andere voor ons onvergetelijk hebt gemaakt. Bedankt!!

Marleen en Henk 
Het was echt super leuk!! We hebben hele leuke reacties gekregen en we houden je zeker in gedachten als we weer eens iets te vieren hebben.

Claudia en Maurits
Jij nogmaals bedankt voor jouw bijdrage aan een super avond! Je hebt er echt fans bij.

Maarten en Maruschka 
Namens ons beiden heel erg bedankt voor jouw fantastische bijdrage aan onze huwelijksdag! Van diverse mensen hebben we naderhand gehoord dat ze jouw optreden geweldig vonden! En dat was wat ons betreft ook echt zo! Nogmaals heel veel dank en het zou zo maar kunnen zijn dat we weer contact opnemen voor een volgend feestje 🙂

Ellen
Nog bedankt voor de muzikale begeleiding op mijn feestje. We hebben daar veel positieve reacties over gehad. De gasten en wij hebben er van genoten. Het was een mooie avond waar ik met veel plezier waar ik met plezier aan terug denk!

Yvette
Sjonge jonge, wat hebben we mijn moeder goed kunnen verassen. Ze praat er nog iedere dag over. Met name de verassing dat jij er was. Ik wil je bij deze nogmaals hartelijk danken, ook namen mijn ouders en zus dat je alles zo geweldig hebt geregeld de 30e. We hebben van heel veel mensen teruggekregen hoe leuk ze je vonden.

Job 
We hebben weer erg genoten van de leuke avond en de lekkere nummertjes die je speelde. Tot de volgende keer!

Niels en Tonnie 
Nogmaals bedankt voor de mooie avond! Ik hoop dat er binnenkort een bruiloft of ander feest komt waar je weer staat, want dan reserveer ik nu alvast de 2e microfoon de hele avond…

Clara 
Iedereen was erg lovend over de pianist!

Unitas S.R
We zijn heel trots op het resultaat van de UIT! Super leuk dat je er was! Het dak zit dr nog half op, zag er heel leuk uit toen je aan het optreden was en volgensmij vond iedereen het weer geweldig dit jaar!

Antoinette
Het was echt helemaal naar wens. Super goed aangevoeld en gespeeld, helemaal top. We zouden je zo nog een keer vragen, dat zegt genoeg vind je niet?

Mark en Veronie
Via deze weg willen wij jou nogmaals bedanken voor het optreden van gisterenavond. Zowel wijzelf,als de gasten en het personeel van het landgoed waren erg enthousiast! Wij hebben de nodige complimenten ontvangen over jou optreden. Leuk om te zien hoe je de interactie opzoekt met de mensen.

Henrico en Neelke 
Jelle heeft voor ons een geweldig optreden verzorgd. Wat hebben wij genoten. Op verzoek een nummer ingestudeerd als verassing voor mijn vrouw! Bedankt voor deze top avond.

Richard 
We waren het er allemaal over eens: vanaf het moment dat je begon te spelen, zat de sfeer er meteen in! Wat een aanstekelijke lol heb jij in spelen. Kom nog eens terug!

Tom en Marieke 
Wij willen jou ontzettend bedanken voor gister avond! Wij hebben echt enorm genoten van je!

Jos en Fleur 
Nu ruim een week later zitten we nog steeds na te genieten van ons feestje. Wat ons betreft was het ook helemaal super en hebben ook allemaal hele leuke reacties gehad. Helaas is het dan alweer snel voorbij en denk je de andere dag, nou dat was het dan. Het was helemaal goed zo, met jouw invulling, de ambiance en het heerlijke eten van het Alexander hotel, het was top. Nogmaals onwijs bedankt voor je inbreng en we houden je in de gaten voor een volgend feestje. Daar gaan we niet nog 12,5 jaar op wachten hoor, dat duurt veel te lang en wie weet tot in de toekomst. Volgens mij hebben we ook een aantal mensen op ideeen gebracht met jouw inbreng.

Gernant en Nicole
“Jelle heeft gespeeld op de avond dat ik een diner voor 19 vrienden heb georganiseerd in een huiskamerrestaurant in Amsterdam. Dit was ook de avond dat ik mijn vriendin ten huwelijk heb gevraagd. Jelle was erg attent en inlevend in het voortraject. Hij heeft speciaal een lied ingestudeerd en mij begeleid toen ik dit voor mijn vriendin zong. De avond draaide totaal om mijn aanstaande en mij. Jelle dringt niet op de voorgrond als dit niet gevraagd wordt en geeft gas als de avond dit toelaat. Totaal passend in het concept van de avond. Onze complimenten. Jelle bedankt!”

Mirte en Frits 
Het was geweldig! Alleen maar leuke reacties gehad! Wie weet tot ziens..

Gemeente Barneveld
Wij waren helemaal enthousiast. Ontzettend jammer dat je het eerste halfuur niet kon spelen, maar ja dat was overmacht. Het aggregaat was de dag van tevoren nog helemaal nagekeken. De pech dattie stuk ging had altijd of nooit kunnen gebeuren. Gelukkig ging het daarna helemaal goed en heb je het 2e uur lekker kunnen spelen. Ik wil je nog hartelijk bedanken namens de organisatie voor jullie geweldige optreden!

Dinja&Gideon
We willen je via deze weg nogmaals bedanken voor een fantastische avond! We hebben super genoten en alleen maar complimenten ontvangen. Heel erg bedankt voor jouw bijdrage daarin!!

Hockeyclub Phoenix 
Wat was het een super middag! Hartelijk dank hiervoor, want jij hebt echt een grote bijdrage aan de sfeer gehad.

Henrik en Esther
We willen u nog heel graag bedanken voor de Super gezellige avond. Mocht er ooit iemand vragen naar een goede sfeer maker en top pianist. Dan zullen we u zeker aanraden. We kregen alleen maar positieve reacties op uw geweldige pianospel. Dankjewel!

Claudia en John 
Langs deze weg willen Claudia en ik jou en je collega enorm bedanken voor jullie bijdrage aan een voor ons fantastische dag. Je kunt als bruidspaar een voorstelling maken van hoe je de dag wilt invullen, maar op de dag zelf moet het ook allemaal maar net zo uitpakken als je in gedachten had. En op de dag zelf moet je het maar laten gebeuren…

We hebben onwijs van jullie optreden genoten. En niet alleen wij. Van alle kanten heb ik zeer positieve reacties mogen ontvangen over jullie. Jullie brachten meer dan alleen goede muziek. Door jullie interactie met de gasten wisten jullie een bruisende, en feestelijke sfeer te creeren. Jullie zorgden daarmee voor ‘beleving’ en dat is waar muziek voor ons om draait.

Merle en Harry 
Via deze weg willen we jullie allen hartelijk bedanken voor de fijne samenwerking afgelopen vrijdag! Voor jullie is een dag als deze gesneden koek, voor ons is het een eenmalige oefening. Hopelijk is de dag voor jullie ook naar wens verlopen. Mede dankzij jullie is het een onvergetelijke geslaagde mooie dag geworden, de mooiste dag van mijn leven aldus Merle en Harry!!!

Erik en Laura
Graag willen wij via deze weg benadrukken hoe tevreden we zijn over je. We hebben een knal feest gehad en dat hebben we mede aan jou te danken. We zouden het allemaal zo weer over doen zonder wat te veranderen. Je muzikale kwaliteiten zijn top en daarnaast ben je gewoon een hele leuke en spontane vent. We hebben al heel veel complimenten gehoord over je en zelfs mensen die jou bij een volgend feest ook willen inhuren.

Kortom we zijn heel blij dat je er bij was op onze mooie dag.
Heel erg bedankt voor jou bijdrage Jelle.

Michael en Willeke
Nogmaals bedankt voor de geweldige muziek. Zo hadden we het zeker voor ogen: Buiten met mooi uitzicht, muziek, drank, eten, een ongedwongen sfeer, gezelligheid, bijpraten en veel lol. De afgelopen dagen hebben we ook veel complimenten gehad en zullen wij elkaar waarschijnlijk nog wel eens tegenkomen op een feest van een van de aanwezige gasten. Ze waren namelijk erg enthousiast over depianoman!

Willem en Nienke
Het was in alle opzichten echt een super dag! Bedankt dat je nog even door wilde spelen, het was er ook de avond voor om nog even door te gaan. Ik heb genoten van de muziek, en Nienke ook. Bijna iedereen deed gezellig mee, en we hebben veel complimenten gehad over de feestavond. Nogmaals dank!

Je hebt onze verwachting meer dan waar gemaakt, en bent een onderdeel geweest van (een van) de mooiste dag(en) uit ons leven.

Charlotte en Cors
Wij willen je nogmaals onwijs bedanken voor de gezellige avond!

Wim en Jayne 
Wij willen je nog hartelijk bedanken voor de leuke avond in Renesse als afsluiting van onze trouwdag. Het was echt TOP en precies gelopen en uitgevoerd zoals wij het hadden bedacht, nogmaals bedankt het was super!!

Veerle en Michiel
Dankjewel voor je topoptreden tijdens de bruiloft! Mooie combi van verzoeken en nummers van jou! Echt genoten!

Valken 68
Nogmaals bedankt voor het optreden op onze slotdag. Het was een groot succes en heb veel positieve reacties ontvangen. We denken er aan om je mss in de winter nog een keer je te vragen om te komen spelen. Dan binnen natuurlijk 😉

Evelien en Herrold 
Wij vonden het geweldig dat je er was! Precies zoals we het ons hadden voorgesteld! Van de gasten hoorde ik dat ze het erg leuk vonden dat je erbij was! BEDANKT!

We kijken terug op een prachtige dag!

Renalde en Jan 
We krijgen ook van onze kinderen enorme waardering voor de muziekale bijdrage van jou. Het gaf zo’n hele eigen feestelijke sfeer. Het was echt zoals Jan en ik hoopten. Knap van je, hoe je inspeelt op de inbreng van de aanwezigen. De kleintjes, maar ook bij mijn broer bij het Haagse lied. Ik weet zeker dat de kleinkinderen dit feest zullen herinneren later en dat komt mede door jouw muzikale bijdrage. Bedankt en ik stuur je nog een leuke foto van jou achter de piano.

Hartelijke groetjes, Renalde en Jan

Mirjam en Bas
We willen je bij deze vertellen dat we het ontzettend naar ons zin hebben gehad. Je optredens waren helemaal wat ik me er van voorgesteld had. Lekker spelen, lekker zingen ( fijne stem), en het meezingen vonden we allebei ook een feestje. Heel erg bedankt voor je plezierige bijdrage aan ons feest. Ook de gasten vonden het leuk en we hebben allebei veel enthousiaste reacties hierop gekregen. Wie weet tot een volgende keer, we zullen je aanraden!

Heidi 
Dank voor je enthousiaste optreden! We vonden het echt top.

Larissa 
Heb een top feest gehad, nogmaals dank! Veel lovende reacties gehad, over het feest, de catering, de aankleding, mijn liedjes voor Frank/Isabella ???? (haha) en heel veel positieve reacties over jou!!!

Eric en Monique 
Super bedankt voor de leuke en gezellige muzikale ondersteuning op ons feestje. We hebben vele leuke reacties ontvangen over je optredens. Ook het partycentrum was zeer enthousiast over je en vroeg zelfs vanmiddag nog naar je gegevens.

Bedankt!

Esther 
Nogmaals dank voor jouw optreden van afgelopen donderdag, ik kreeg zeer positieve reacties! Leuk!

Harmke en Stephan
Hartelijk dank voor je optreden 16 oktober. We kregen veel leuke reactie na de dag over jouw spel. Wij hebben genoten en we hopen dat jij er net zoveel van hebt genoten als wij. Je hebt de zaal heerlijk meegekregen.

Jose en Erik 
Wat een geweldige feestavond verzorgd door de Pianoman! Wat weet jij goed een fijne sfeer te creeren. Een onvergetelijke avond voor ons en onze gasten! Dankjewel.

Kees 
Meezingen was er niet bij maar het was super gezellig dat je er bij was want je speelde precies de goede muziek. We kregen veel complimenten top!

Adriaan & Eline
Knap hoe jij je voegt naar elk soort gezelschap en je ook aan ons feest met je muziek en zang een extra dimensie hebt weten te geven! Het contact vooraf verliep al prettig maar ook op de dag zelf zorg je voor een ontspannen en feestelijke sfeer. Zelfs met de aanwezige kids wist je je top te redden. Dank voor je enthousiasme en professionaliteit! Je hebt een goed visitekaartje achtergelaten!

Rick en Marjolein 
We hebben een super dag en avond gehad! Het was eigenlijk nog leuker als verwacht, we hebben alleen maar positieve verhalen over jou bijdrage gehoord!

Jos en Susan 
We willen je nogmaals heel erg bedanken voor de gave avond! We krijgen veel complimenten terug van de mensen over hoe je het hebt aangepakt, hoe je de mensen benaderde en leuke muziek! Fijne sfeer……..top! En ook zelf hebben we genoten!

Remco en Elien 
Hartelijk dank voor je enthousiasme en sfeerverhogende act! Wij kijken er met veel plezier op terug!

Marian en Erik 
De reacties op ons feest waren zo leuk, echt iedereen vond het geweldig!! Je hebt ons feest helemaal top gemaakt bedankt hiervoor!

Saskia 
Het was een top-avond! Enorm genoten van iedereen. Muziek was fantastisch. We krijgen veel enthousiaste reacties, ook over jouw optreden. Veel dank nog.

Jan en Tonny
Prima feest, prima sfeer, klasse.

Wim en Sofie
Hartelijk dank voor jouw bijdrage aan ons trouwfeest. Zowel wij als onze gasten vonden de receptie super leuk, dankzij jouw aanwezigheid.
PS: ik denk dat je nog wel gevraagd zal worden op een aantal feestjes in Belgie 🙂

Erik en Shelby 
We vonden het fantastisch! Nog veel geweldiger dan onze verwachtingen waren. Alle gasten waren ook dolenthousiast. Niet alleen je muziek maar ook je persoonlijkheid vond iedereen super leuk! Onze gasten waren ook erg positief over de Pianoman, een erg leuke sfeer. Ruime keus aan liedjes en hij bracht er echt de sfeer in op onze bruiloft. De communicatie vooraf over de invulling van de avond verliep heel prettig. We hebben een fantastische avond gehad.

Ronald en Colinda 
Langs deze weg willen wij je nogmaals onwijs bedanken voor je fantastische bijdrage aan ons geweldige (bruiloft)feest! Zonder jou was het vast anders geweest! We zullen je zeker aanraden bij anderen. Nogmaals bedankt en wie weet tot ziens!

Jan en Sil 
Was een topavond alleen maar leuke berichten was geweldige sfeer. Bedankt Gr jan en Sil

Marcel Kalter
Ik was gisterenavond in Kampen de bezoeker van het bruiloftsfeest en heb heerlijk met je gezongen. Ik vind dat je het geweldig hebt gedaan. Echt helemaal top! Moet een heerlijk gevoel zijn om zo piano te kunnen spelen. Bedankt dat ik als zanger mocht fungeren. Ga zo door.

Corrinda en Dijan 
Nogmaals heel hartelijk dank voor de muzikale invulling van de avond!! We hebben alleen maar zeer positieve reacties ontvangen!! Nogmaals bedankt en tot ziens!!

Angely
We vonden het erg leuk dat jij er met jouw piano bij was!! Na afloop veel waardering over jou gehoord!!

Marianne en Askold 
Via deze weg willen we jou nogmaals bedanken voor jouw mooie bijdrage aan onze dag. We hebben echt een top dag gehad. Jouw muzikale bijdrage maakte dit compleet. We hebben veel complimenten ontvangen die we bij deze aan jou willen doorgeven. De invulling ’s avonds was precies wat we voor ogen hadden en heeft voor leuke herinneringen en gelukkig ook filmbeelden gezorgd!

Nathalie en Ronald 
Wij hebben een heerlijke dag gehad, mede dankzij jouw muzikale bijdrage en hebben veel positieve reacties ontvangen.

Maaike en Joris 
We wilden je graag nog bedanken voor je muzikale bijdrage op onze bruiloft afgelopen zaterdag. Wat was het een feestje, wij vonden het een fantastische avond!

Frank 
Nou het was een heel leuk feestje. Ik kreeg van iedereen zoveel complimenten en ik weet zeker dat je goede reclame voor jezelf hebt gemaakt. Daar zal nog wel iets uit gaan rollen denk ik. Bedankt en tot de volgende keer!

Everieke
Ik heb een heerlijke avond gehad, mede dankzij jou! Heel erg bedankt en ik heb echt alleen maar lovende verhalen over je gehoord.

Sanne en Wouter
Wij hebben enorm genoten van de gehele dag. Je maakte er zo’n feest van in de avond!! Precies zoals wij het graag wilden.. Een taai publiek wisten wij van te voren! Het waren niet de dansers… Maar het maakte het feest niet minder groot!! Heel heel heel erg bedankt nogmaals!!! Voor deze fantastische avond!!

Anneloes en Stefan 
Wij hebben enorm genoten van je optreden op onze bruiloft in Boerderij Mereveld! Mede dankzij jou was het echt een feestje! Mensen die wat huiverig waren om de microfoon te pakken en te zingen, heb jij toch zover gekregen! Je past je perfect aan de sfeer aan en je persoonlijke omgang, maakt het des te meer een succes! Om het nog niet eens te hebben over je geweldige zang en pianospel… Wij hopen je in de toekomst nog eens te boeken en als we geen reden voor een feestje hebben, verzinnen we er wel een! Nogmaals; dankjewel!

Anneke en Rob
Wij hebben inderdaad enorm genoten!!! Je hebt er een lekker sfeertje in weten te brengen, super! Bedankt!

Karen en Freddie
Dankzij jouw bijdrage is de receptie ongelooflijk leuk en ontspannen verlopen! We hebben ontzettend veel leuke reacties gekregen op jouw optreden. Wat ons betreft had het niet mooier en gezelliger kunnen zijn. Nogmaals hartelijk dank voor je optreden en wanneer wij weer eens een feestje geven sta je zeker op ons verlanglijstje!!

Dinah en Harry
We hebben donderdag een fantastische avond gehad. We kregen veel complimenten over onze muziekkeuze. De muziek en de locatie waren volgens mij ook perfect op elkaar afgestemd. Iemand zei dat hij “een huiskamer gevoel” kreeg en ik denk dat dit de sfeer is die wij zochten voor ons feest. Zeer geslaagd dus. Bij deze willen wij je dan ook nog bedanken voor de muziek en het brengen van de juiste sfeer.

Kim en Paul 
Nogmaals ontzettend bedankt voor de schitterende avond. Je hebt onze wensen precies weten te vertalen naar een topavond voor iedereen. Gasten op de dansvloer die normaal niet bij de bar zijn weg te slaan, een ongedwongen sfeer en een feest waar je u tegen zegt!

Laura en Ijsbrand 
Nog onwijs bedankt voor donderdagavond. Iedereen vondt het gezellig en leuk en wij ook.. we gaan je vast meer zien in deze regio!

Hermien en Willem Jan
Over je optreden en samenwerking zijn we heel positief! Ook wat we van sommige gasten hebben terug gekregen was positief: o.a. Leuk repertoire, goed geluidsvolume en je bent in staat om de zaal mee te krijgen! Het enige was misschien dat de opening (laten we proosten) niet helemaal goed uit de verf kwam. Kwam overigens niet door jou, maar meer door de gasten… Al met al erg genoten van je optreden (waarvoor dank) en we zullen je zeker aanbevelen! Veel succes in je verdere carriere!

Mariette
Graag wil ik je nogmaals heel hartelijk danken voor je muzikale bijdrage om de lancering van de Economic Board Gooi & Vechtstreek tot een succes te maken! Zonder jou was het zeker niet zo”n sfeervolle bijeenkomst geweest! Nogmaals dank en ik zal je zeker aanbevelen waar mogelijk!

Cindy en Rene 
We willen je even enorm bedanken want kregen er de gelegenheid niet meer voor. Maar wat was je goeeeeeeed, en wat heeft iedereen zich vermaakt. We krijgen zoveel complimenten over jou. Erg bijzonder allemaal. Het lijkt nog steeds of we in een droom leven. Nogmaals heel erg bedankt!!!

Elsbeth en Jeroen
Wij willen je nogmaals hartelijk bedanken voor je optreden vorige week. Wij hebben echt een geweldige dag en avond gehad. We zullen je dan ook zeker aanbevelen als anderen daarnaar vragen.

Gabrielle en Constantijn
Dankjewel voor je geweldige optreden. Dankzij jou is het een echt feest geworden en hebben we alleen maar positieve reacties over jou pianospel en zang gehoord.

Anuska
Afgelopen zaterdag heb ik een onvergetelijk verjaardagsfeest gehad. Wat ben ik blij dat ik Jelle heb gevraagd voor de muzikale invulling. Je bent een topper en een echte sfeermaker. Iedereen heeft genoten van je fantastische pianospel en je improvisatie talent. Hartelijk dank daarvoor en ik weet zeker dat we elkaar weer ergens op een feest zullen tegenkomen.

Dance4life 
Gisteravond speelde de Pianoman bij het jaarlijkse friends4life diner van dance4life, dat samen met jongeren werkt aan een wereld zonder aids. Mooi om te zien hoe al deze friends dance4life een warm hart toedragen. En er werd nog gezongen ook!

Nogmaals super super bedankt Jelle, ik hoop dat we contact houden!
Heel veel groeten van Francine

Elske en Paul
Wat was het een geweldig feest! Echt iedereen heeft geweldig genoten. Ik had niet durven dromen dat mijn feestje zo goed zou worden. Enorm bedankt voor jouw zeer belangrijke bijdrage aan deze geweldige avond. Werkelijk iedereen was het er over eens dat jij perfect aanvoelde wat de avond nodig had. Je visitekaartjes vonden gretig aftrek zag ik? En terecht!

Theater Spant 
Jelle, nogmaals dank voor je geslaagde bijdrage aan de borrel!

Gastouderland 
Wij vonden het TOP! In 2014 geven wij prive een groot feest en dan mag je weer komen hoor!

Hans en Ada 
Het was een geweldige avond mede door jouw aanwezigheid! Heel gezellig, je bent een goede muzikant.

Susanne en Juul 
Wat heb ik een fantastische avond gehad bij mij thuis in Bussum met al mijn vriendinnen om mij heen en jouw muziek!!! Het was echt geweldig. Ik hoorde van mijn vriendin van Dance4life dat ze jou ook heeft benaderd. Nou ik hoop dat er nog meer werk voor je uit gaat komen. Juul en ik bevelen je zeker aan!!

Sonja en Jos 
Jelle, het was een fantastisch feest zaterdag! Geweldig dat je helemaal naar het zuiden des land was afgereisd en er voor gezorgd hebt dat wij en onze gasten een onvergetelijke avond hebben gehad. Wij hebben vele positieve reacties ontvangen! Super om te zien met hoeveel enthousiasme jij de piano bespeelt en hoe je dit weet over te brengen. Wij wensen jou een mooie toekomst met nog heel veel mooie feestjes!

Alexander Vermeer 
Nogmaals bedankt voor je aanwezigheid op mijn 50ste verjaardag. Mede door jou is het een waanzinnig gezellig feest geworden en heb ik veel lof over je gekregen. De interactie met de gasten was geweldig.

KLM Bridge club
Het valt niet mee om een paar uurtjes amusement te verzorgen voor een gezelschap van 45 tot 90+ jaren oud maar het is jou wonderwel gelukt. En ik heb alle complimenten van onze leden in ontvangst mogen nemen voor mijn goede keuze: “De Pianoman”. Je bent een ras-entertainer, die haarfijn aanvoelt wat de aanwezigen leuk vinden. En het geluid was prima in orde! Vooral in het begin, toen we nog zaten te eten hoorde ik van diverse kanten: gelukkig niet zo luid dat je elkaar niet kunt verstaan. Zoals gezegd: het kon niet beter!

Ronald en Argretha Vos 
Via deze weg willen wij nogmaals onze dank uitspreken voor de onvergetelijke gezellige avond die we eind september hebben gehad, waar jij een wezenlijk groot onderdeel van was. Je voelde precies aan wat er gespeeld moest worden en je bracht de sfeer er goed in. Zelf een speciaal nummer heb je binnen enkele dagen voor ons ingestudeerd. Wij en al onze gasten hebben enorm genoten van jouw optreden. In een woord fantastisch!

Martijn en Pauline van den Berg
Dank voor de heerlijke avond gisteren! Jij hebt helemaal begrepen hoe je sfeer brengt en een feest onvergetelijk maakt.

Sylvia Bak
Wat een sfeermaker ben jij zeg…in 1 woord: geweldig!!!!

Angelique en Robbert
Wij willen je graag nog even hartelijk bedanken voor afgelopen zaterdag. Je hebt er een mooi feestje van gemaakt en wij hebben ervan genoten!
Wij hopen je snel op een ander feestje te treffen.

Marco en Sandy
We willen je nog even bedanken voor het super vette feest!! Iedereen was lyrisch over jou en wij ook!! Maar we dachten al wel dat het een succes was nadat we jou gezien hadden enz…Zeker mede dankzij jou is het een onvergetelijke avond geworden! Wat ben jij een artiest zeg en zo gezellig en vrolijk, echt gaaf! Nogmaals kei bedankt! We zullen je niet vergeten.

Tommy en Monique Feller
We hebben je afgelopen zaterdag op een bruiloft gezien en wauw wat ben je goed! Echt een topavond gehad! Thanx

Belinda en Hans
We kijken terug op een zeer geslaagde dag en een sfeervol feest! Mede dankzij jouw pianospel en je flexibiliteit om naar buiten te gaan en weer naar binnen, top. We hebben heel veel complimenten gekregen over “de pianoman”, je wordt vast naar aanleiding van je optreden nog eens geboekt!

Nienke
Ongelofelijk veel dank voor je “superoptreden” op onze bruiloft! Mede dankzij jou zat de sfeer er goed in ’s avonds! Ik heb al mensen horen zeggen dat ze jou onthouden en bij gelegenheid willen boeken. Ook Cafe Stam vertelde dat ze jou het liefst elke vrijdag zou willen laten optreden!

Mark en Nathalie van der Poel
Jij hebt ons 12,5-jarig huwelijksfeest tot een onvergetelijke avond gemaakt!! Iedereen was erg enthousiast en je voelde de ‘vibe’ perfect aan. Ik heb maar van 1 ding spijt….en dat is dat we je maar voor 2 sets hadden geboekt!!

Harko en Mirjam
We hebben ervan genoten en gezien de enthousiaste reacties van de gasten velen met ons! Bedankt!

Christel en Clim
Wij willen je bedanken voor je geweldige optredens! We hebben er heel erg van genoten, iedereen deed mee en de reacties na afloop op jouw komst die dag waren grandioos. Als wij volgend jaar zelf nog een groot feest houden, denken we zeker aan jou. Je hebt onze dag mede tot een groot succes gemaakt. Super!

Bart Verberne
Nogmaals bedankt voor vrijdag! Het was top en ook van onze vrienden hebben we alleen maar positieve reacties gehad! Succes met je carriere en ik hoop je ooit ergens weer te zien!

SCE Oostvoorne
Zaterdagavond op het Dorpsplein in Oostvoorne. Slecht weer, maar met een pianoman in topvorm. Een zeer gevarieerd optreden waar het publiek alleen maar enthousiaster van werd. Grote klasse!
Erg bedankt!

Barbara & Reinout
Dat je Reinout zover hebt gekregen een serenade voor me te zingen op onze bruiloft was toch wel het hoogtepunt voor mij ! Jelle,onze gasten en wij hebben enorm genoten van je optreden, het maakte ons feest compleet ! Ontzettend bedankt hiervoor !

Hans & Rixt 
Dank je wel! Je hebt ‘onze’ avond een fantastische invulling gegeven met je muziek, door aan te voelen wat de sfeer van avond was, relaxed en ongedwongen. Het was een mooie aanvullig op de sfeer. Nogmaals bedankt en ga zo door!

Familie Outshoorn
We zijn nog steeds erg enthousiast over jouw optreden en iedereen die er die avond was heeft het er nog steeds over!

Marco & Chrisja 
De Pianoman? Geen twijfel over mogelijk, gewoon doen! Muziek, zang en entertainment in 1 voor jong en ouder. Jelle heeft op ons feestje 70 gasten goed vermaakt. Pianoman bedankt!

Claire en Rob
We hebben erg genoten, Jelle kan erg goed piano spelen en zingen. Als wij weer een keer een feest organiseren zullen we zeker Jelle weer vragen om op ons feest te spelen. Al onze gasten waren lovend over Jelle. Ons bruiloft was zeer geslaagd dankzij zijn muziek!

Wilco van Schaik
De pianoman ofwel voor mij inmiddels Jelle ben ik enkele jaren geleden tegen gekomen op het plein voor De Dom in Utrecht. Daar hoorde ik opeens iemand leuke liedjes zingen met alleen als ondersteuning 1 piano. Met een enthousiasme en passie die direct opviel. Ik zag dat dit meer mensen aan stak, want naast de vele studenten die er waren vanwege de introductiedagen bleven er vele passanten langer staan dan ‘een blik’. Ik had die week erop een groot tuinfeest, mijn vrouw werd 40 jaar en vroeg of hij daar wilde zingen en spelen. Tijdens die avond heb jij iedereen verbaasd met je optreden. Nederlandstalig, engelstalig, ballads, poppie, tranentrekkers van alle markten ben je thuis. En inmiddels niet alleen bij ons maar bij vele vrienden en zakenrelaties van mij.

Marian Janssen Bouwmeester
Nou ik denk vast tot ziens……… ik heb zoveel leuke reacties gehad op jouw optreden, ik denk dat er meer zijn die jou op hun feest willen!! Dus ik ben benieuwd waar dat dan zal zijn! Maar ik kan je zeggen dat ik er nu al zin in heb!!

Monique de Locht 
Bedankt dat je mijn feestje tot een onvergetelijke herinnering hebt gemaakt. Ook de enthousiaste reacties na afloop getuigen van een geslaagd feest. Je bent in staat om voor een zeer divers publiek toch voor iedereen de juiste toon te raken. Ik had me geen betere entertainer kunnen wensen. Je was super! Nogmaals bedankt en wie weet tot een volgend feestje.

Kies je feest

bruiloft-piano-feest

Bruiloftsfeest

Hier ben je op het goede adres voor de juiste live muziek voor je trouwfeest! Live piano door Jelle is...
Meer informatie
zingen bij piano

Verjaardagsfeest

Het maakt niet uit hoe oud je wordt of bent. Met Jelle is het altijd een gezellige ongedwongen sfeer. Liedjes...
Meer informatie
studenten-piano-feest

Studentenfeest

Live piano bar sfeer speciaal voor studenten feestjes. Vraag je verzoekliedje aan bij de piano, pak de microfoon en zing...
Meer informatie
meezingen-piano

Verenigingsfeest

Heb je bij de voetbal, de hockey of op je tennisclub wat te vieren? Deze pianoman weet goed jullie te...
Meer informatie
balonnen feest piano

Bedrijfsfeest

Passend, in stijl en toch laagdrempelig. Muziek die voor iedereen binnen uw bedrijf gewaardeerd zal worden.
Meer informatie
pop2000-cafe-piano-bedrijf

Kerst & Nieuwjaarsfeest

Lekker bijkletsen of uit je dak gaan? Alles kan en zelfs een paar kerstkrakers kunnen uiteraard niet ontbreken...
Meer informatie